Debby Feenstra

I.v.m. mijn medicaties ben ik in korte tijd veel kilo’s aangekomen. Ik begon mij steeds ongelukkiger te voelen zodra ik maar in een spiegel keek of met winkelen in een pashokje kleding moest passen. Na veel vergelijken begon ik met het dieet van NewFigure. Het is heel goed vol te houden en waarbij je geen honger gevoel hebt. Ik heb het met veel plezier gevolgd en perfect resultaat!  Ik begon mij steeds lekkerder te voelen en kreeg steeds meer energie. Ik ben weer een gelukkig persoon met enorm veel zelfvertrouwen! Ik raad NewFigure iedereen aan! Het is een super dieet!

Angelique Ederveen

Terug van vakantie vond ik dat ik hoognodig op dieet moest. Mijn schoonzusjes hadden Newfigure ook gevolgd en het resultaat was verbluffend. 
Mijn man en ik wilde ook gelijk starten, dus zijn we er samen aan begonnen. Het resultaat was geweldig en ook prima vol te houden.

Ik weeg nu 56 kilo met een lengte van 1.65m. 
Ik heb een mooi figuurtje nu. Voel me fit en mooi!

Ik houd het prima op gewicht, maar let wel heel goed op mijn eten. In het weekend wat meer, door de week weer minder.
Mijn coach blijft mij ook na afronding van NewFigure voorzien van advies en dat voelt erg fijn!

Jack Verhoek

Gestart met afvallen om vervolgens mijn streefgewicht van 82 kilo te behalen. 
Sindsdien blijf ik met redelijk gemak dit gewicht aanhouden. Ik geniet van mijn hobby, namelijk een paar keer per week mijn racefiets gebruiken.
Mijn dank is groot en kan iedereen NewFigure aanbevelen om te starten!

Francis Hoogenraad

Nadat ik een scooter ongeluk gehad heb en niet meer had gesport begon ik aan te komen. In het begin merkte ik het niet eens, maar op een dag kwam mijn moeder op het idee om met zn allen af te vallen. In een korte periode ben ik goed afgevallen naar 54 kilo. En ik werd niet uitgehongerd maar moest juist meer eten! Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik hier aan mee deed en weeg tot de dag van vandaag nog steeds 54 kilo! Ik heb geleerd om dit gewicht goed aan te houden, gezonder te gaan eten en veel handige tips te blijven gebruiken. Echt een aanrader!

Hein Broekhoven

Werkende in de internationale Hospitality industrie, kwam ik terug naar Nederland met een paar kilootjes te veel en wilde daar absoluut iets aan doen maar kon niet dat vinden wat ik zocht. Ik kwam NewFigure tegen, laagdrempelig, efficiënt te bedienen, handig en uiterst overzichtelijk.

Het persoonlijk gesprek met één van de coaches heeft mij letterlijk in gang geschoten en het resultaat is voor mij uiterst bevredigend.

Door deze uiterst professionele en persoonlijke begeleiding en een beetje doorzettingsvermogen ben ik het afgelopen jaar gewicht kwijtgeraakt, en heb er sindsdien een heel ander leven door.

Iedereen die een nieuwe weg wil inslaan, IT WORKS.

Anshell van Aerde

Als organisator van vele bekende feesten in Nederland ging ik met mezelf de uitdaging aan. Ik wil mijn streefgewicht bereiken en dat is mij gelukt! Door een voorbeeld te willen zijn, dat iedereen kan veranderen als diegene maar tussen de oren dit wilt. Absolute aanrader!