Wilt u gratis online begeleiding door uw eigen voedingscoach

Het internet wordt steeds populairder en online dieetadvies en begeleiding scheelt veel tijd. Mensen die een drukke baan hebben of slecht ter been zijn kunnen via online begeleiding bij NewFigure verantwoord afvallen zonder extra kosten.

NewFigure online account

De eerste stap van online afslanken is het aanmaken van je eigen NewFigure account. Op de registratiepagina vul je je persoonlijke gegevens en medische achtergrond in, eventueel met hulp van een (huis)arts. Hierna neemt een persoonlijke voedingscoach telefonisch contact met je op.

Je kunt jezelf Gratis registreren via: https://newfigure.com/registreren 

NewFigure dieetplan

De coach maakt op basis van je profiel een dieetplan op maat, met maaltijden en supplementen. Rekening houdend met je eigen streefgewicht bepaal je samen wat een reële verwachting is voor het tijdspad. De coach geeft uitleg over de website en hoe je daar zelfstandig je online account kunt beheren. Via de website krijg je toegang tot alle recepten uit het NewFigure receptenboek. De voedingssupplementen en eventuele andere producten die helpen bij het afslanken zijn eenvoudig te bestellen in de webshop.

Controle en begeleiding

Wekelijks bezoek je je online account om je gewicht in te vullen en eventuele vragen te stellen. Je krijgt gegarandeerd antwoord binnen 48 uur en je kunt ook telefonisch om advies vragen. NewFigure bewaakt je voortgang in je persoonlijk logboek en coacht je bij het afslanken.

Op gewicht

Ben je eenmaal op je streefgewicht, dan laat NewFigure je nog niet in de steek. Na het lijnen volgt een stabilisatieperiode en vervolgens stel je samen een normaal eetpatroon vast, waarbij je niet meer zult aankomen en je geen gevaar loopt te gaan jojoën. Met tips voor je nieuwe voedings- en bewegingspatroon kan je weer onbezorgd genieten van eten.

Behoud account

Mocht je na verloop van tijd een terugval krijgen, dan kan je opnieuw de draad oppakken zonder intakekosten. Je houdt altijd toegang tot je online account en je kunt ook dan de intensieve begeleiding verwachten.

Uw voedingscoach blijft contact met u houden

Om ervoor te zorgen, dat je altijd een stok achter deur houdt wordt er continu contact gehouden in overeenstemming met jou. Zo blijf je samen met jouw voedingscoach jouw gezondheid bewaken.