Bij eerdere afvalpogingen voelde ik mij futloos.

Gezond eten in combinatie met de NewFigure amino complex voedingssupplementen, met onder meer chroom, vitamine B3 en B6, heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en geeft meer fitheid. De vitamine B3 helpt energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. De vitamine B6 draagt bij aan een goede energievoorziening in de spieren.

Hoe werkt het coachen?

Dit is afhankelijk van je keuze voor een behandeling in de kliniek of een online behandeling. Je hebt wekelijks contact met je coach in de kliniek of online, zodat je er niet alleen voor staat. Naast het voedingsprogramma, de supplementen en de begeleiding draagt beweging bij aan het resultaat.

Is het een dieet?

Het voedingsplan is een verantwoord dieet. Het uitgebalanceerde dieet zorgt voor een vol gevoel, en stimuleert gewichtsverlies. Het helpt je oude voedingsgewoonten kwijt te raken waardoor je te zwaar werd.

Kunnen we een behandeling ook samen delen / uitwisselen?

Dat is niet verstandig, want het dieet is allemaal maatwerk. Neem liever je partner, collega of andere bekende mee en zorg voor een veilige intake waardoor ook hij of zij te weten komt wat noodzakelijk is voor zijn of haar persoonlijke resultaat.

Ik moet naar de huisarts en wil graag mijn behandeling bespreken.

Geen enkel probleem. Indien gewenst of noodzakelijk neemt je coach contact op met je huisarts om alles grondig uit te leggen. Er is medische informatie beschikbaar om mee te nemen.

Waaruit bestaat het NewFigure amino complex voedingssupplement?

Het voedingssupplement bestaat uit 5 aminozuren, L-Arginine, L-Ornithine, L-Phenylanalinum, L-Lysine en L-Glycine, de vitamines B3 en B6 en het mineraal chroom.

Wat als ik ook heel veel sport?

Veel bewegen is goed. Je coach houdt wel in de gaten of je niet te snel afvalt. In dat geval past je coach je persoonlijke aanpak voor je aan.

Wat als ik de verleiding moeilijk kan weerstaan?

Lekker eten is verleidelijk en overal word je er mee geconfronteerd. Je coach heeft tips hoe je hier mee om kunt gaan, ook bij dinertjes of feesten. Het belangrijkste is dat je voor ogen houdt waarom je hiermee begonnen bent!

Is er een leeftijdsgrens?

De behandelingen zijn geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Kinderen kunnen bij een coach van NewFigure terecht voor een speciaal dieet dat geen risico’s oplevert voor hun lichamelijke ontwikkeling. De coach helpt hen om bewuster te worden van wat zij eten, en wat de gezonde keuzes zijn.

Waarom moet ik zoveel water drinken?

Water is belangrijk voor het oplossen van voedingsstoffen, waardoor ze kunnen worden opgenomen in de darm. Daarnaast zorgt water voor het transport van voedings- en afvalstoffen in het bloed en de darmen en het regelen van je lichaamstemperatuur. Tot slot zal je huidconditie verbeteren door voldoende water te drinken.

Kan ik ervan op aan dat niemand mijn medische gegevens kan inzien?

Je gegevens worden versleuteld opgeslagen in een beveiligde omgeving, waar alleen jij en je coach toegang toe hebben

Kan dit dieet direct na mijn bevalling gaan volgen?

Zes tot acht weken na de bevalling kan je beginnen met afvallen. Wanneer je borstvoeding geeft, is het beter om het afvallen nog even uit te stellen. Vermeld dit dus altijd aan je coach.